Kies je taal

Beveiliging Bencompare app

Uw gegevens zijn veilig bij Bencompare

Bij Bencompare zijn we toegewijd om diensten te leveren die we met trots delen met onze familie, vrienden en mensen over de hele wereld. We zetten ons in voor veiligheid en zijn sterke voorstanders van privacy. Onze beveiligings- en privacyprincipes leiden de beslissingen die we bij ons bedrijf nemen om u te beschermen en uw informatie privé te houden.

We gebruiken geavanceerde beveiligingstechnieken om uw gegevens veilig te houden. Het is onze verantwoordelijkheid om de gegevens die u ons toevertrouwt te beschermen. Beveiliging is niet alleen iets wat we doen, het is de kern van ons bedrijf.

Je belangrijke persoonlijke informatie wordt versleuteld en beschermd met behulp van toonaangevende technologie.

Onze app en backend-software zijn bestand tegen aanvallen - we werken met externe penetratietesters om aanvallen op onze eigen systemen te simuleren.

De beveiliging van uw gegevens

Binnen onze systemen worden al uw documenten opgeslagen met behulp van AES-256-codering met een unieke afgeleide sleutel voor elke gebruiker volgens de aanbevelingen van NIST Special Publication 800-132.

Zoals met alle systemen (en dus ook de onze), hangt de veiligheid van uw informatie van u af. U moet een sterk wachtwoord kiezen en u mag uw wachtwoord nooit met iemand delen.

We slaan de versleutelde gegevens alleen op in beveiligde datacenters die worden beschermd door 24/7 beveiliging. Uw gegevens worden opgeslagen binnen de EU en beschermd door EU-regelgeving.

Uw gegevens beveiligen tijdens het versturen

Alle communicatie wordt gecodeerd via SSL met behulp van 2048-bits certificaten. We vereisen SSL en de nieuwste TLS voor alle communicatie.

We implementeren Perfect Forward Secrecy, zodat zelfs als iemand uw communicatie afluistert, ze de gegevens nog steeds niet kunnen ontsleutelen in het geval dat onze sleutel wordt gecompromitteerd.

Operationele procedures om de site veilig te houden

We volgen best practices om uw gegevens veilig te houden. Naast het streng beperken van de toegang tot operationele omgevingen (inclusief privésleutels), controleren we onze omgevingen en code regelmatig op beveiligingsproblemen en passen we snel patches toe.

We gebruiken commerciële diensten die onze site regelmatig controleren en we gebruiken ook vertrouwde beveiligingsexperts om de veiligheid van onze site regelmatig te onderzoeken en te verifiëren. Onze systemen worden regelmatig gecontroleerd op basis van OWASP- en ASVS-normen om een optimale beveiliging te garanderen.

Er worden regelmatig audits uitgevoerd. Daarnaast voeren we actief penetratietesten uit door externe experts.

Administratieve toegang tot uw gegevens

Omdat uw veiligheid en privacy voor ons van het grootste belang zijn, beperken we de toegang die onze beheerders tot uw account hebben tot de beperkte set gegevens die nodig zijn om u toegang tot uw account te verlenen en u te helpen de toegang tot uw account in dringende omstandigheden te beperken. Onze beheerders kunnen nooit de inhoud zien van documenten die u uploadt zonder uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming.

Uw gegevens delen

Als u informatie met ons deelt, gebruiken we deze om u de beste deals te bieden.

We zullen u altijd vertellen welk type informatie we verzamelen en hoe we deze gebruiken.

We streven ernaar om duidelijk uit te leggen welke informatie we verzamelen en hoe we deze gebruiken om betere producten en diensten te leveren. We hebben bijvoorbeeld ons privacybeleid geschreven zodat iedereen het moet kunnen lezen.

We willen mensen bewust maken van de informatie die we verzamelen en hoe deze wordt gebruikt om hun mobiele ervaring te verbeteren.